DELONGHI - Automata kávéfőző

Cikkszám: 61-19009
599 925 Ft

Elérhetőség: rendelhető

rendelhető
A termék elérhetőségét és rendelhetőségét egyeztetés után tudjuk megadni.

Utolsó frissítés: 2018-06-25 01:07
Súly: kb. 15kg/termék

LEÍRÁS:4,3" SZÍNES ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Fedezze fel a 4,3" színes vezérlő felületet hasznosságát. Az egyszerű, interaktív kijelző segít közvetlen hozzáférést biztosítani a kedvenc italaihoz, beállítani és elmemnteni a recepteket úgy ahogy az ízlése kívánja és akár 6 személy is magára szabhatja a gépet a profilbeállításokkal. Mindez egy gombnyomással.
COFFEE LINK ALKALMAZÁS

Az első De'Longhi gép olyan hozzáférési móddal, hogy a telefonjáról megtalálja a kedvenc italait, tudjon ital recepteket módosítani, új italokat felfedezni és ezeket el is készíteni.
SZEMÉLYRE SZABHATÓ RECEPTEK

Az összes ital, espressotól a latte macchiatoig elkészíthető ízlése szerint egy egyszerű érintéssel az kijelzőn. A PrimaDonna Elite hozzájárul ahhoz, hogy ízlése szerint fogyassza a kedvenc italait.
KÖNNYED KARBANTARTÁS

A kijelző lépésről lépésre vezet az egyszerű gép karbantartás és használat során.
Kivehető főzőegység; automata, könnyen tisztítható kancsó; könnyen tisztítható csepptálca; mosogatógépben mosható a teljeskörű tisztaságért.
TÖBBFÉLE ITALKÉSZÍTÉSI FUNKCIÓ

A tökéletes eszpresszótól a tökéletes tejhabig, különböző ízek és receptek kísérletezhetők és felfedezhetőek. Hagyja magát lenyűgözni az új egy gombnyomásos receptekkel (az Americano és a Tea funkcióval) és a félautomata (forró csokoládé, hideg kávé és hideg tejhab), hogy belépjen számos ital előkészítésének világába. 4,3 "TFT színes kijelző érintőképernyős technológiával, a maximális használhatóság és interakció érdekében A gép csatlakozik az innovatív Smart Coffee Link Apphoz, hogy új italokat hozhasson létre, végtelen személyre szabást és korlátlan tanácsokat és javaslatokat kaphasson Új Multibeverage funkció a dedikált MixCarafe -vel, új félig automatikus receptek (forró csokoládé, hideg kávé és hideg tejhab) felfedezéséhez és a összetett italok előkészítésének világába Új, egygombos receptek: Tea funkció, az igazi teák és americano-k elkészítéséhez ideális vízhőmérsékleten. Könnyen programozható kávé és tej receptek széles választékával, 6 felhasználó profilhoz az egyénileg szabott italokhoz A kettős falú tejtartó a tej ideális hőmérsékletének hosszabb tárolásához De'Longhi LatteCrema rendszer az élvezet tökéletes keverékéhez. Krémes cappuccino, sűrű tejhabbal, mindig tökéletes hőmérsékleten ... egészen az utolsó cseppig! Fényes és csiszolt rozsdamentes acélból készült, valamint ergonómikus körvonalak egy értékes és dinamikus kialakításhoz Automatikus tisztítás a tejtartó könnyű tisztítására - így használat után egyből a hűtőszekrénybe helyezhető. Csepegtetős tálca, mely biztonságosan eltávolítható ráccsal rendelkezik a könnyű karbantartás érdekében és mosogatógépben mosható Kivehető főzőegység a könnyű tisztításért és karbantartásért Méretek (szélesség x mélység x magasság cm):26x48x37,5 Súly (Kg):12,5 Doppio +:✓ Névleges feszültség/frekvencia (V~Hz):220-240 V / 50-60 Hz Teljesítmény (W):1450 Válassza ki kedvenc színét:Fém és fekete Beállítható adagolás (minimum/maximum):90-142 mm Kávébab tartály kapacitása:400g Kávézacc tartály:14 Kijelző:4,3" TFT colour touch display Nyomás (bar):19 Hosszúkávé funkció:✓ Aroma szabályzás:✓ Hangjelzés:✓ Automatikus tisztítás:✓ Automata kikapcsolás:✓ Csokoládé funkció kancsóval:✓ Őrölt kávé használat:✓ Csészetartó:✓ Csésze világítás:✓ De'Longhi LatteCrema System :✓ Vízkőmentesítő, tisztító és öblítő program:✓ Energiatakarékos mód:✓ Extra cappuccino eszköz:✓ IFD rendszer:✓ Új, halk daráló, 13 fokozattal:✓ Áramellátás kapcsoló:✓ Programozható bekapcsolás:✓ Vízkeménységhez programozható:✓ Kivehető csepegtetőtálca, vízszintjelzővel:✓ Kivehető belső egység:✓ Kivehető víztartály:✓ Egy csészés üzemmód:✓ Két csészés üzemmód:✓ Stand-by funkció:✓ Thermal tejes kancsó:✓ Vízszűrő:✓

Hasonló termékek